-->

Juniorska stonoteniserska reprezentacija Crne Gore na mini pripremama u Zmajevu

13 jul 2018

Juniorska stonoteniserska reprezentacija Crne Gore je boravila na mini pripremama u Zmajevu, spremajući se za Evropski šampionat u Rumuniji.

Nacionalni savet crnogorske nacionalne manjine i Generalni Konzulat u Republici Srbiji su i ovom prilikom pomogli stručnom štabu i igračima da im boravak u Zmajevu protekne u što boljim uslovima. Po rečima trenera Branka Đukića i generalnog sekretara stonoteniserske reprezentacije gospodina Raičevića, uslovi i dobrodošlica na koju su naišli će im sigurno pomoći u ostvarivanju uspešnih rezultata.

Tom priliko su posetili kancelariju Nacionalnog saveta gde su im uručeni i prigodni pokloni, a istovremeno su i gosti na velikom koncertu Sergeja Ćetkovića koji se održava u Vrbasu na Trgu.

S poštovanjem,
Miodrag Becić
Predsjednik NSCNM

Luča - televizijska emisija posvećena crnogorskoj nacionalnoj zajednici emituje se na drugom programu RTV. Termini emitovanja su ponedeljak u 12h i utorak u 15.20h. Do sada su u emisijama prikazani brojni kulturni događaji koje je organizovao Nacionalni Savjet, kao i udruženja Crnogoraca.